Menú diario de martes a viernes no festivos

 

Menú del 23 al 25 de abril

 

 

Escalivada con anchoas – Escalibada amb anxoves

Ensalada de tomate, cebolla y atún - Amanida de tomàquet, ceba i tonyina

Tostada de salmón, queso crema y aguacate – Torrada de salmó, formatge crema i avocat

Berenjenas fritas con manchego y miel de caña – Esbergínies fregides amb manxego i mel de canya

Suquet de judías con almejas – Suquet de seques amb cloïses

Brandada de bacalao con tostadas – Brandada de bacallà amb torradetes

Xató Mediterrani

*****

Merluza crujiente con patatas fritas – Lluç cruixent amb patates fregides

Suquet de rape (+ 8,80 € supl) – Suquet de rap (+ 8,80 € suplement)

Arroz de verduras – Arròs de verdures

Confit de pato con salsa de pera al jenjibre – Confit d´ànec amb salsa de pera al gingebre

Entrecot de ternera a la parrilla laminado – Entrecot de vedella a la graella laminat

Fideuá con sepia y calamar – Fideuà amb sípia i calamar

Paella Marinera (4,50 € de suplemento)

    ******

Sorbete de limón – Sorbet de llimona

Flan de café – Flam de café

Fresones con moscatel – Maduixes amb moscatell

Flan de huevo – Flam d´ou

Tarta de queso – Pastís de formatge

Cheescake de chocolate - Cheescake de xocolata

 
p.v.p.: 23,90 iva incluído  


incluye panecillo y una bebida (agua, copa de vino o refresco)


***AVISEN SI TIENEN ALGUNA ALERGIA O INTOLERANCIA ALIMENTICIA