Menú diario de martes a viernes no festivos

 

 

 

 

Menú del 21 al 24 de Enero

 

Crema de marisco – Crema de marisc

Tomate Raf con anxoves – Tomàquet Raf amb anxoves

Carpaccio de bacalao ahumado – Carpaci de bacallà fumat

Calçots rebozados con romesco – Calçots arrebossats amb romescu

Ensalada de salmón ahumado con vinagreta de mostaza- Amanida de salmó fumat amb vinagreta de mostassa

Pincho de gambas crujientes con salsa de miel y mostaza – Broxeta de gambes cruixents amb salsa mel i mostassa

Suquet de judías con almejas - Suquet de cloïses amb seques

ESCUDELLA I CARN D´OLLA (plato único)

*****

Salmón a la meniere – Salmó a la meniere

Merluza a la vasca - Lluç cruixent a la basca

Atún fresco al ajillo – Tonyina fresca al allet

Entrecot a la brasa – Entrecot a la brasa

Costilla de ternera cocida a baja temperatura(3,5 € supl.) – Costela de vedella cuota a baixa temperatura (3,5 € supl.)

Fideuá con sepia y calamar – Fideuà amb sípia i calamar

Paella Marinera (4,50 € de suplemento)

  ******

Tarta de queso – Pastís de formatge

Flan de huevo o flan de café – Flam d´ou o flam de café

Sorbete de limón- Sorbet de llimona

Plátano con chocolate - Plàtan amb xocolata

Copa de crema con canela - Copa de crema amb canyella

 

p.v.p.: 23,90 iva incluído  

incluye panecillo y una bebida (agua, copa de vino o refresco)

AVISEN SI TIENEN ALGUNA ALERGIA O INTOLERANCIA ALIMENTICIA