Menú diario de martes a viernes no festivos
Menú del 21 al 24 de Enero
Crema de marisco – Crema de marisc
Tomate Raf con anxoves – Tomàquet Raf amb anxoves
Carpaccio de bacalao ahumado – Carpaci de bacallà fumat
Calçots rebozados con romesco – Calçots arrebossats amb romescu
Ensalada de salmón ahumado con vinagreta de mostaza- Amanida de salmó fumat amb vinagreta de mostassa
Pincho de gambas crujientes con salsa de miel y mostaza – Broxeta de gambes cruixents amb salsa mel i mostassa
Suquet de judías con almejas - Suquet de cloïses amb seques
ESCUDELLA I CARN D´OLLA (plato único)
*****
Salmón a la meniere – Salmó a la meniere
Merluza a la vasca - Lluç cruixent a la basca
Atún fresco al ajillo – Tonyina fresca al allet
Entrecot a la brasa – Entrecot a la brasa
Costilla de ternera cocida a baja temperatura(3,5 € supl.) – Costela de vedella cuota a baixa temperatura (3,5 € supl.)
Fideuá con sepia y calamar – Fideuà amb sípia i calamar
Paella Marinera (4,50 € de suplemento)
******
Tarta de queso – Pastís de formatge
Flan de huevo o flan de café – Flam d´ou o flam de café
Sorbete de limón- Sorbet de llimona
Plátano con chocolate - Plàtan amb xocolata
Copa de crema con canela - Copa de crema amb canyella
p.v.p.: 23,90 iva incluído
incluye panecillo y una bebida (agua, copa de vino o refresco)
AVISEN SI TIENEN ALGUNA ALERGIA O INTOLERANCIA ALIMENTICIA