Menú diario de martes a viernes no festivos
Menú del 23 al 25 de abril
Escalivada con anchoas – Escalibada amb anxoves
Ensalada de tomate, cebolla y atún - Amanida de tomàquet, ceba i tonyina
Tostada de salmón, queso crema y aguacate – Torrada de salmó, formatge crema i avocat
Berenjenas fritas con manchego y miel de caña – Esbergínies fregides amb manxego i mel de canya
Suquet de judías con almejas – Suquet de seques amb cloïses
Brandada de bacalao con tostadas – Brandada de bacallà amb torradetes
Xató Mediterrani
*****
Merluza crujiente con patatas fritas – Lluç cruixent amb patates fregides
Suquet de rape (+ 8,80 € supl) – Suquet de rap (+ 8,80 € suplement)
Arroz de verduras – Arròs de verdures
Confit de pato con salsa de pera al jenjibre – Confit d´ànec amb salsa de pera al gingebre
Entrecot de ternera a la parrilla laminado – Entrecot de vedella a la graella laminat
Fideuá con sepia y calamar – Fideuà amb sípia i calamar
Paella Marinera (4,50 € de suplemento)
******
Sorbete de limón – Sorbet de llimona
Flan de café – Flam de café
Fresones con moscatel – Maduixes amb moscatell
Flan de huevo – Flam d´ou
Tarta de queso – Pastís de formatge
Cheescake de chocolate - Cheescake de xocolata
p.v.p.: 23,90 iva incluído
incluye panecillo y una bebida (agua, copa de vino o refresco)
***AVISEN SI TIENEN ALGUNA ALERGIA O INTOLERANCIA ALIMENTICIA